VitesseRSS

GEEL/ZWART ZIJN ONZE KLEUREN!

‘FC Barcelona bereidt terugkeer voor van Lionel Messi’

Het zou goed kunnen dat Lionel Messi na de zomer weer voor zijn FC Barcelona speelt. De club zou namelijk achter de schermen werken aan zijn terugkeer. Hier maakt het Spaanse medium El Mundo Deportivo melding van.

Hij kwam in de zomer van 2021 met een gezamenlijk statement naar buiten dat hij na meer dan vijftien jaar zou vertrekken bij Barcelona. De Spanjaarden konden hem financieel niet behouden en daarmee niet voorkomen dat Messi kort daarna een contract ondertekende bij Paris Saint-Germain, dat met de Zuid-Amerikaan een poging wilde doen om de Champions League te winnen.

Hoewel Messi samen met Neymar en Kylian Mbappé verschillende goede wedstrijden achter de rug heeft, zijn de supporters over het algemeen minder blij met hem. Dat bleek afgelopen weekend wel, toen hij kon rekenen op een groot fluitconcert. Het zorgt er naar verluidt voor dat Messi eraan denkt om de Franse competitie vaarwel te zeggen.

Aangezien Messi en Paris Saint-Germain nog niet tot een contractverlenging kwamen, wil Barcelona de oud-speler een aanbieding doen om terug te komen. Vanwege de financiële problemen kan Barcelona hem waarschijnlijk nog altijd niet het hoogste bedrag bieden, maar de koploper van LaLiga hoopt dat clubliefde hem over de streep zal trekken.

Vooral president Joan Laporta zou ervan dromen om Messi weer onder contract te hebben staan. Waar Barcelona na de overwinning van zondagavond op Real Madrid de landstitel binnen lijkt te hebben, schakelde Manchester United het team van Xavi in de Europa League uit. Laporta hoopt volgend voetbaljaar een nieuwe stap te zetten en weet dat Messi de club daarbij kan helpen.

Het bericht ‘FC Barcelona bereidt terugkeer voor van Lionel Messi’ verscheen eerst op Voetbalnotering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *