VitesseRSS

GEEL/ZWART ZIJN ONZE KLEUREN!

Phillip Cocu legt feestende Mitchell Dijks een straf op

Mitchell Dijks heeft een straf opgelegd gekregen van zijn werkgever Vitesse. De verdediger had zich met griep afgemeld terwijl hij een avond eerder werd gespot in het nachtleven. En dat rekent de club hem zwaar aan.

Op de sociale media circuleerden foto’s van Dijks in een nachtclub. Een dag later was hij absent door ‘ziekte’, ook zouden er ‘privéproblemen’ gespeeld hebben rondom zijn persoon. “Hij heeft zich ziek gemeld”, bevestigde trainer Phillipp Cocu, geciteerd door het Algemeen Dagblad.

Cocu heeft vandaag besloten dat Dijks een disciplinaire straf krijgt, na een ‘indringend gesprek’, meldt journalist Jeroen Kapteijns van De Telegraaf. Wel is Mitchell Dijks ‘gewoon’ inzetbaar tegen PSV komend weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *