GEEL/ZWART ZIJN ONZE KLEUREN!

‘Feyenoord moet stunten met terugkeer van Graziano Pelle’

Het zou Feyenoord goed doen om Graziano Pelle terug te halen naar de Kuip. Volgens analist Marco van Basten zou de spits namelijk van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de Rotterdammers.

In het praatprogramma Rondo vraagt presentator Jack van Gelder zich af: “Zou dat wat zijn Pellè, 35 jaar?” Youri Mulder denkt in eerste instantie dat de spits te oud is voor Feyenoord, maar zegt later: “Huntelaar is 37 en dat kan wel.” Van Basten wijst naar de leeftijd van Cristiano Ronaldo, die al 36 is, Mulder: “Als hij fit is, laat dan maar komen!”

Khalid Boulahrouz twijfelt: “Ik denk niet dat hij datgene kan brengen wat bijvoorbeeld Dirk Kuyt of Robin (Van Persie, red.) heeft gebracht bij Feyenoord.” Van Basten heeft het laatste woord: “Als die jongen fit is, dan denk ik dat hij wel van waarde is.”

Ziggo Sport-commentator Emile Schelvis weet overigens te melden dat Pellè in beeld is bij zowel AC Milan als Internazionale, waar hij stand-in kan worden van Zlatan Ibrahimovic of Romelu Lukaku. Ook Fiorentina zou een oogje hebben op de routinier.

The post ‘Feyenoord moet stunten met terugkeer van Graziano Pelle’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *