GEEL/ZWART ZIJN ONZE KLEUREN!

Wilfred Genee ontvangt zeer verrassend appje van Johan Derksen

Wilfred Genee heeft dit weekend een zeer opmerkelijk appje ontvangen van zijn collega Johan Derksen. In zijn radioprogramma citeerde Genee het appje als volgt:

“Ik ben net gebeld door die jongen van De Telegraaf dat je gaat stoppen als presentator van VI, groeten Johan.” De VI-presentator stuurde terug: “Ik stuurde terug, dat is voor mij ook nieuws, tenzij de directeur andere plannen heeft.”

Uiteindelijk bleek het een misverstand. Genee zou een grapje hebben gemaakt tegenover een journalist van De Telegraaf, maar deze zou dit serieus hebben opgevat met het contact met Derksen als resultaat. De veelbesproken VI-presentator blijft voorlopig dus gewoon aan.

The post Wilfred Genee ontvangt zeer verrassend appje van Johan Derksen appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *