GEEL/ZWART ZIJN ONZE KLEUREN!

‘Manchester United wil Paul Pogba ruilen voor Matthijs de Ligt’

Manchester United wil een poging wagen om Matthijs de Ligt binnen te halen. Zo willen ze Paul Pogba gaan ruilen voor de mandekker.

Pogba aast op een vertrek uit het Old Trafford, zo bevestigde zijn zaakwaarnemer Mino Raiola onlangs in een interview met Tuttosport, en Juventus voelt naar verluidt wel wat voor een hereniging in het Allianz Stadium. De middenvelder ligt echter nog tot medio 2022 vast in Manchester en dit bemoeilijkt de zaak.

United kent de oplossing echter, aldus verschillende Italiaanse kranten: CEO Ed Woodward is best bereid om Pogba naar De Oude Dame te laten gaan, maar dan moet De Ligt de omgekeerde weg bewandelen. Het is de grote vraag of Juventus dit ziet zitten, want het is een publiek geheim dat het juist de bedoeling is dat de oud-Ajacied een nieuw contract ondertekent in Turijn…

The post ‘Manchester United wil Paul Pogba ruilen voor Matthijs de Ligt’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *