GEEL/ZWART ZIJN ONZE KLEUREN!

Vitesse kent rampzalige minuut en verzuimt koppositie te pakken

In een redelijke wedstrijd heeft Vitesse met 2-1 verloren in een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Al vroeg in de eerste helft kwam Vitesse op voorsprong, waarna de ploeg het spel aan de Zwollenaren liet. De Blauwvingers combineerden goed, maar ondanks enkele goede kansen waren zij niet in staat om de 0-1 achterstand in de eerste helft weg te werken. In de tweede helft leek er lang niets aan de hand, totdat Idrissa Touré na tussenkomst van de VAR een rode kaart kreeg en Jesper Drost gelijk daarna de 1-1 maakte. Even later werd het leed nog erger toen Mike van Duinen een strafschop binnenschoot. Vitesse probeerde het daarna nog wel, maar kwam niet meer in de buurt van Zetterer, en verloor zo de tweede wedstrijd van het seizoen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *