Bazoer mag weer dromen van Oranje: “Hopelijk snel uitnodiging”

Riechedly Bazoer is dit seizoen een van de revelaties aan de kant bij Vitesse. De Arnhemmers bekleden de knappe tweede plaats in de Eredivisie en mag daarvoor zeker de inbreng van Bazoer danken. De verdediger komt ook tegen Fortuna Sittard echter nog niet in actie, omdat hij een schorsing uitzit na een rode kaart tegen FC Emmen. Desondanks weet hij zelf ook dat hij weer mag dromen.

‘Dick Advocaat na dit seizoen opgevolgd door Jon Dahl Tomasson’

Dick Advocaat zal dit seizoen bij Feyenoord nog gaan afmaken maar daarna zal er waarschijnlijk een vervanger moeten worden aangesteld. En nu zou Jon Dahl Tomasson daar een serieuze kanshebber voor zijn.

De Deense oud-spits van Feyenoord doet het momenteel goed als coach bij Malmö FF. “Het is een super normale vraag, maar ik zie geen reden om er op in te gaan”, begint hij nog voorzichtig bij RTV Rijnmond, maar later: “Natuurlijk weet iedereen dat ik warme gevoelens koester voor Feyenoord. Af en toe sms ik nog met Paul Bosvelt en ook met andere oud-spelers heb ik nog contact. Maar ik zit bij Malmö en praat niet over andere clubs. Natuurlijk ben ik ambitieus, maar de link met Feyenoord neem je maar voor je eigen rekening. Hoe mijn band is met Frank Arnesen? Ehm, dat was een Deense voetballer toch?”, knipoogt hij.

Zijn speelstijl? “Uitgaan van balbezit, maar wel met de neus vooruit’. “En zonder de Hollandse ziekte, want met balbezit win je geen wedstrijden. In Nederland wordt positiespel om het positiespel gespeeld. Het gaat om winnen. Wij willen met Malmö heel flexibel kunnen zijn. Soms zetten we hoog druk, dan weer laag. Dat moet in het moderne voetbal, waarin het met name om passing en positiewisselingen draait”, stelt Tomasson tot slot.

The post ‘Dick Advocaat na dit seizoen opgevolgd door Jon Dahl Tomasson’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.
Voetbaltransfers vind je dagelijks via Voetbal4U en VoetbalnieuwsNL. Nieuws met een knipoog vind je op Voetbalgekken. De beste livestreams vind je op Livestreams Online. Alles over Oranje vind je op OranjeRSS, en een betje leggen op je cluppie doe je via Wedden op Voetbal. Een aanrader voor voetballiefhebbers.